درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است
سرخط خبرها

آمار قابل‌توجه ثبت‌نامی‌ها در سامانه ازدواج دانشجویی | «همرسان» چند زوج را به هم رساند؟

  • کد خبر: ۳۲۸۷۷۶
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
آمار قابل‌توجه ثبت‌نامی‌ها در سامانه ازدواج دانشجویی | «همرسان» چند زوج را به هم رساند؟
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگان رهبری در دانشگاه‌ها از آمار چندهزارنفری سامانه‌های ازدواج دانشجویی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ازدواج دانشجویی به عنوان یک پدیده اجتماعی، به رابطه‌ای گفته می‌شود که در دوران تحصیل دانشگاهی شکل می‌گیرد و می‌تواند فرصتی مناسب برای تشکیل خانواده در سنین جوانی باشد. این نوع ازدواج‌ها معمولاً با چالش‌های خاص خود همراه است، زیرا دانشجویان علاوه بر مسئولیت‌های تحصیلی، باید مسائل مالی، اجتماعی و عاطفی را نیز مدیریت کنند.

با این حال، ازدواج دانشجویی مزایای زیادی همچون ایجاد پشتیبانی عاطفی و روانی در دوران پرتنش تحصیل، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و ایجاد زمینه‌ای برای رشد فردی و اجتماعی دارد. برای موفقیت این نوع ازدواج‌ها، نیاز به برنامه‌ریزی صحیح و حمایت‌های اجتماعی و مشاوره‌ای وجود دارد تا زوج‌های جوان بتوانند در کنار تحصیلات خود، به زندگی مشترک پایدار و موفقی دست یابند.

حجت الاسلام مهدی فاطمی‌پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها از اقدامات این نهاد برای افزایش ازدواج‌های دانشجویی خبر داد.

وی با اشاره به برنامه‌های جدید در راستای تسهیل ازدواج دانشجویان، گفت: سامانه همرسان که به منظور تسهیل ارتباط بین دانشجویان و خانواده‌ها برای ازدواج طراحی شده است، در حال گسترش است و تاکنون در ۶۴ دانشگاه دفتر همرسان تأسیس شده است.

او توضیح داد: در هر یک از این دفاتر، کارشناسان و مشاورانی مستقر هستند که با استفاده از سامانه همرسان، به دانشجویان در انتخاب همسر مناسب کمک می‌کنند. در این سامانه، دانشجویان اطلاعات خود را ثبت کرده و مشاوران با بررسی این اطلاعات، مداخلات لازم را انجام می‌دهند و حتی با خانواده‌ها برای حل مسائل احتمالی ارتباط برقرار می‌کنند.

معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: «در حال حاضر، از حدود ۱۸ هزار دانشجوی پسر و دختر که در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، ۱۵۲ ازدواج موفق به ثبت رسیده است.» وی همچنین اشاره کرد که با افزایش تعداد کاربران سامانه و گسترش دایره انتخاب، فرآیند انتخاب همسر برای دانشجویان تسهیل می‌شود و امکان انتخاب بهتر و آگاهانه‌تر فراهم می‌آید.

حجت الاسلام فاطمی‌پور تأکید کرد: «اگرچه این سامانه یکی از راه‌های پیشنهادی برای تسهیل ازدواج آسان و آگاهانه است، اما همچنان نیاز به همکاری بیشتر دانشگاه‌ها و پذیرش این برنامه‌ها برای گسترش آن در تمام مراکز آموزش عالی احساس می‌شود.»

وی اظهار امیدواری کرد که با ادامه این اقدامات، سامانه همرسان به عنوان یکی از ابزار‌های مؤثر در تسهیل ازدواج‌های دانشجویی شناخته شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->